HomeOnderwerpenBeŽdigdAfleveringPrijsinformatieWie zijn wijContact

Grieks vertaalbureau

 

Perfect op tijd vertaald

BeŽdigde vertalingen

In sommige gevallen is het wettelijk verplicht om een beŽdigde vertaling te kunnen overleggen. Men zou kunnen stellen dat alle officiŽle documenten die in enig formeel of juridisch proces worden gebruikt ook van een beŽdigde vertaling moeten worden voorzien. Dergelijke documenten zijn huwelijksaktes, scheidingspapieren, allerhande notariŽle aktes, testamenten, politierapporten, getuigenverklaringen, verzekeringspapieren, medische verklaringen en nog veel meer.

Een beŽdigde vertaler is door een rechtbank beŽdigd en heeft bij diverse rechterlijke instanties en ambassades zijn handtekening en stempel gedeponeerd. Een beŽdigde vertaler is altijd geregistreerd bij het Bureau beŽdigde tolken en vertalers. Een klant kan dus bepaalde garanties ten aanzien van kwaliteit en integriteit ontlenen aan een Rbtv-inschrijving.

Een beŽdigde vertaling wordt door middel van ťťn of twee koperen ringen onlosmakelijk vastgehecht aan de (kopie van de) oorspronkelijke tekst, samen met een verklaring van beŽdiging. Deze verklaring wordt door de vertaler ondertekend en er wordt tevens een stempel geplaatst. Voorts wordt ook iedere andere pagina ondertekend en voorzien van een stempel. De vertaling wordt vervolgens gedrukt op speciaal papier en per post in een gekartonneerde A4 envelop verzonden aan de opdrachtgever. U betaalt geen verzendkosten.

Wij kunnen beŽdigde vertalingen laten voorzien van een apostillestempel van de rechtbank.
 

 

 


Op alle aanbiedingen, vertaalwerkzaamheden, revisiewerkzaamheden en overeenkomsten die TransHellenic Text Ė Greek Translations levert zijn de Algemene Voorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers van toepassing.