HomeOnderwerpenBeŽdigdAfleveringPrijsinformatieWie zijn wijContact

Grieks vertaalbureau

 

Perfect op tijd vertaald

Drs. Mirco D.S. de Haas

 

Wie zijn wij

Het Grieks vertaalbureau TransHellenic Text - Greek Translations is in 1992 opgericht door drs. Mirco D.S. de Haas. Er bleek een grote behoefte aan gespecialiseerd vertaalwerk van hoge kwaliteit, en dat is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen.

Mirco de Haas is tweetalig opgegroeid; hij heeft zijn hele jeugd op Griekstalig Cyprus doorgebracht en voltooide daar de Griekstalige middelbare school in 1985. Hij is daarna naar Nederland gekomen, studeerde Nieuwgriekse Taal & Letterkunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen en studeerde af in 1991. Sindsdien houdt hij zich bezig  met (juridisch) vertaalwerk, waarbij hij wordt ondersteund door diverse collega-vertalers en vakspecialisten. Bij complexe en omvangrijke teksten vindt altijd een kwaliteitscontrole door een collega plaats.

Onder onze klanten bevinden zich commerciŽle bedrijven, overheidsinstanties, verzekeringsmaatschappijen, de rechterlijke macht, diplomaten, andere vertaalbureaus en veel particulieren. Bij onzekerheid met betrekking tot de bron- of doeltekst wordt er altijd contact gezocht met de klant en worden eventueel specialisten geraadpleegd.

Het vertaalbureau is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Groningen. We zijn ingeschreven bij het Bureau BeŽdigde Tolken en Vertalers ťn we zijn lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers.

 


Op alle aanbiedingen, vertaalwerkzaamheden, revisiewerkzaamheden en overeenkomsten die TransHellenic Text Ė Greek Translations levert zijn de Algemene Voorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers van toepassing.